joi, 22 octombrie 2009

^_^

citeste ! chiar e adevarat !

Descriere: Vrei sa faci bani stand acasa? Urmeaza acesti pasi! CEA MAI NOUA METODA DE FACUT BANI PENTRU ROMANI! BANI RAPID SI SIGUR PE INTERNET. TESTAT! FUNCTIONEAZA!!!! SINGURUL CARE FUNCTIONEAZA CU ADEVARAT.

CASTIGA O MULTIME DE BANI FARA EFORT! Nu este nici o gluma, crede-ma ! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 min. de citit iti pot schimba viata (si portofelul!).

Depinde numai de tine! "POTI FACE BANI USOR SI REPEDE" Crede-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Acum cateva zile navigam pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 lei . Bineinteles ca la prima vedere este foarte greu de crezut si pare o treaba dubioasa. Dar curiozitatea te impinge inainte. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 leu la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu ! La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 lei si 6 timbre? Asadar cu plicurile la posta! ! ! ! Surpriza! . . . Ghiciti ce s-a petrecut! ! ! . . Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina ! In prima saptamana am primit 470 lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 209. In a treia saptamana stransesem 4547 lei! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 lei si cele 6 timbre. Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa va salvati in Word sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana.
PASUL 1 : Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele: "M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bancnote de 1 leu si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor , pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1 leu. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese : 1)IacobSilvia , Str. Cicero , Nr.12 , cod 6200, Galati. 2) Barbu Adrian , Str. Uzinei bl.3 Ap.6 , cod 550253 , Sibiu. 3) Gheorghita Daniel , str Latea Gheorghe nr5 , bl C82 , et1 , ap6 , sector 6 , Bucuresti.4) Mierlau Cristian B-dul Timisoara , nr.31 , bl . OD7 , sc.3 , et.3 , ap.85 , sector 6 , Bucuresti. 5) Amarandei Carmen, Str. Prelungire Ghencea nr. 34, bloc M7, sc. A, ap.31. 6) Schiau Sanflora, Str Dorin Pavel Nr 6 Sebes, 515800, jud. Alba
PASUL 2: Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5 , 5 devine 4 etc). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie. Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanand neincrederea.
PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie, dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul si sa il copiezi intr-un fisier word , schimband pozitia a sasea cu numele tau. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line , message board-uri , site-uri de chat , de discutii), romanesti bineinteles sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri. GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup ! TINE MINTE: MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200! Calcule... Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 5 lei cu numele meu pe pozitia a 6-a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 5 lei. Eu primesc astfel 5*5*1 leu = 25 lei. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol , castig 125 lei cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625 cu numele meu pe pozitia a 3-a, 3125 lei pe pozitia a 2-a si . . . DA! 15625 LEI cu numele meu pe pozitia intai. UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 lei si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura: iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 leu la adresele care se afla in lista , punandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articolul din nou de MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM!! Asa ca iti poti permite 6 lei sa vezi daca merge cu adevarat!!! Unii au spus: "dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura 20-50000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce? JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRESA TE VA AJUNGE PE MII DE FORUMURI , ASTFEL VEI PRIMI MII DE PLICURI. IN FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI PE FORUM ! VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!!! JOCUL SE BAZEAZA PE O BINECUNOASCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEA MULTIPLICARII PE CARE CRED CA POTI SA O INTELEGI. LA CAT MAI MULTI BANI ! ! !

Un comentariu:

  1. Buna ziua
    Numele meu este Constantin Iacob si va propun sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Program liga 1
    Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi um mail la adresa iacob_ctin@yahoo.com cu titlul pe care il doriti si linkul
    O zi buna va doresc

    RăspundețiȘtergere